Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Silent Disco met ouderen in verzorgingstehuis De Hazelaar

Niet een stel feestende jongeren, maar de bewoners van verzorgingstehuis De Hazelaar waagden zich woensdag aan een heuse Silent Disco. Het festival- en clubfenomeen, waarbij er geen grote speakers staan te knallen maar iedere bezoeker zijn of haar eigen koptelefoon draagt, zorgde ervoor dat bij de senioren de voetjes van de vloer gingen. De silent…

Niet een stel feestende jongeren, maar de bewoners van verzorgingstehuis De Hazelaar waagden zich woensdag aan een heuse Silent Disco. Het festival- en clubfenomeen, waarbij er geen grote speakers staan te knallen maar iedere bezoeker zijn of haar eigen koptelefoon draagt, zorgde ervoor dat bij de senioren de voetjes van de vloer gingen.

De silent disco in het verzorgingstehuis is een initiatief van studenten van de opleiding commerciële economie aan Fontys. Ze moesten een evenement organiseren en mochten daarbij zelf een doelgroep uitkiezen. Waar je misschien zou verwachten dat er juist een feest voor jongeren zou worden georgansieerd, kozen de studenten bewust voor een oudere doelgroep.

Omroep Tilburg