Raadslid Stefanie Vatta wordt wethouder in Oisterwijk

Tilburg – Stefanie Vatta is maandag 17 december voorgedragen als wethouder in Oisterwijk. Stefanie Vatta heeft veel ervaring in het openbaar bestuur. Sinds 2015 was ze werkzaam als raadslid in Tilburg. Ze was verantwoordelijk voor diversiteit, onderwijs, emancipatie, een open en benaderbaar bestuur en vernieuwingen op het gebied van burgerparticipatie.

Stefanie: “Als raadslid heb ik me altijd ingezet voor een open en transparant bestuur en toegankelijke politiek. Met pijn in het hart verlaat ik mijn fractie en de Tilburgse politiek. Maar ik blijf mij inzetten voor dezelfde idealen. Bij mijn nieuwe collega’s in Oisterwijk ervaar ik een grote bereidheid om de politiek te vernieuwen. Samen zetten wij de schouders eronder. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan!”

Fractievoorzitter Beppie Smit: “Voor D66 Tilburg betekent het vertrek van Stefanie dat we een waardevol lid van ons team en een kundig collega-raadslid moeten missen. Maar we weten dat Oisterwijk er een fantastische bestuurder met een sociaal hart bij krijgt en wensen haar heel veel succes.”

Koen van der Krieken zal Stefanie Vatta opvolgen als raadslid voor D66 Tilburg. Koen is werkzaam als docent en bestuurskundig onderzoeker aan Tilburg University, waarbij hij zich vooral richt op burgerparticipatie.

Onlangs was Stefanie Vatta gast in het programma Raad & Daad van Omroep Tilburg.

Omroep Tilburg