Postbezorger beroofd van auto achter politiebureau

Op beelden van een woninginbraak bij een huis aan de Bosweg in Oisterwijk die Omroep Brabant uitzendt, zijn drie mannen te zien. Het lukt de mannen niet meteen om binnen te komen. Maar ze komen later terug om alsnog toegang tot het huis te forceren. De mannen zijn duidelijk te zien op de beelden.

TILBURG – Een postbezorger is maandag iets na zes uur ’s avonds beroofd van zijn auto. Dat gebeurde achter het politiebureau in de Tilburgse binnenstad. De daders reden de postbezorger aan. Daarbij kwam het slachtoffer ten val.

Een agent zag het gebeuren vanaf zijn werkplek in het politiebureau. Hij rende naar buiten en zette samen met het slachtoffer de achtervolging in. Op de kruising met de Langestraat en de Korte Tuinstraat troffen zij het voertuig aan. De auto was gecrasht op het kruispunt.

Getuigen lieten weten dat de bestuurder, die gewond zou zijn geweest, was gevlucht in de richting van de Heuvelstraat via de Telefoonstraat. De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen en gaat ook kijken of er extra camerabeelden te vinden zijn.

Tijmen Moelker