Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Persoonlijke eigendommen in Dongevallei Marlestraat

TILBURG – In een bewonersbrief van 21 december 2015 is gevraagd om persoonlijke eigendommen (zoals trampolines) in de gemeentelijke groenstrook weg te halen. Dit in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Deze groenstroken zijn onderdeel van de Dongevallei. De Dongevallei is
beschermd natuurgebied. Daarom is het niet toegestaan om hier persoonlijke eigendommen te plaatsen. Het is ook niet toegestaan om de Dongevallei te betreden, er te zwemmen, te varen of te vissen. Het natuurgebied is alleen toegankelijk voor groenonderhoud.

Verwijderen van eigendommen

Ondanks het eerdere verzoek staan er weer spullen van bewoners in de Dongevallei en kan de aannemer geen onderhoudswerkzaamheden aan het groen uitvoeren. U heeft tot 3 oktober 2016 de tijd uw eigendommen uit de Dongevallei te halen. Spullen die er dan nog staan worden door de gemeente verwijderd. U mag de spullen na het onderhoud dus niet terugplaatsen. De gemeente verwijdert na deze datum alle spullen die niet in de Dongevallei thuishoren zonder verdere aankondiging. Hebt u de spullen al weggehaald dan dankt de gemeente u voor uw medewerking.

Meer informatie

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Janna Kuiper van de gemeente. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 98 03 en per e-mail
janna.kuiper@tilburg

Omroep Tilburg