Open dag Spinderwind trekt veel bekijks

Afgelopen zaterdag konden genodigden een kijkje nemen bij het toekomste windmolenpark De Spinder, dat wordt gebouwd naast het terrein van afvalverwerker Attero. Het windmolenpark is een initiatief van Spinderwind, een samenwerking tussen verschillende energiecoörperaties uit de regio. 700 particulieren konden een aandeel kopen in het project en krijgen op die manier indirect groene stroom geleverd.…

Afgelopen zaterdag konden genodigden een kijkje nemen bij het toekomste windmolenpark De Spinder, dat gebouwd wordt naast het terrein van afvalverwerker Attero. Het windmolenpark is een initiatief van Spinderwind, een samenwerking tussen verschillende energiecoörperaties uit de regio.

700 particulieren konden een aandeel kopen in het project en krijgen op die manier indirect groene stroom geleverd. De molens lagen zaterdag nog vlak op de grond, wat de bezoekers een unieke gelegenheid bood om zo’n molen eens van binnen te zien.

Een uitgebreide reportage over de open dag van Spinderwind is binnenkort te zien in het programma ‘Het Andere Normaal‘ op Omroep Tilburg.

 

Omroep Tilburg