Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Ondernemers doen dringend oproep aan burgemeester in een open brief

Jan Aartsen, voorzitter van de Stichting Tilburgse Linten, heeft een brief naar burgemeester Weterings geschreven met een oproep de ondernemers actief te steunen. Concreet door hem toestemming te laten regelen bij de veiligheidsregio of het kabinet dat ondernemers de deuren vanaf 3 maart weer mogen openen.

TILBURG – Jan Aartsen, voorzitter van de Stichting Tilburgse Linten, heeft een brief naar burgemeester Theo Weterings geschreven met een dringende oproep de ondernemers actief te gaan steunen. Concreet door hem toestemming te laten regelen bij de veiligheidsregio of het kabinet dat ondernemers de deuren vanaf 3 maart weer mogen openen.

“Je ziet dat de meeste winkeliers zich toch heel goed voorbereid hebben op hetgeen wat wel kan en niet op hetgene wat niet kan”, vertelt Jan. Ook vertelt hij dat ze al heel blij zijn met de vrijheden die ze nu al hebben. “Het duurt veel te lang en de ondernemers staat het water aan de lippen.” Het doel van deze brief is ook meer begrip van de burgemeester. Tot nu toe blijft een reactie van de burgemeester uit.

Ciel Hesen