Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Na chipscavia nu gemberkameel op Marktplaats: 2060 euro geboden

Een chipje in de vorm van een cavia? Oud nieuws! Want inmiddels is de gemberkameel opgedoken. En ook op dit eetbare dier wordt lekker geboden op Marktplaats. Ruim 2060 euro is nu het hoogste, al dan niet serieuze, bod.

Twee poten, twee bulten een koppie en zelfs een oor: Ivo had een punt toen hij besloot dat het stuk gember dat in Tilburg in een schap lag wel wat weghad van een kameel.

Na aandringen van zijn zus en collega’s zette Ivo de ‘kameel’ op Marktplaats en bingo! Inmiddels is er al 2060 euro geboden, meldt Omroep Brabant.

En daarmee overtreft de gemberkameel het chipscaviaatje van Kim uit Nuenen van vorige week. Daarvan werd niet Kim zelf maar haar portemonnee een stukje dikker, want er werd 420,69 voor neergeteld.

Investering voor nichtje
Terug naar de gemberkameel. Er zijn ook stemmen die beweren dat het stukje gember toch echt meer wegheeft van een neushoorn. Ivo spreekt dan ook liever van een ‘neushoornkameel’. Met de opbrengst wil de Tilburger graag investeren in crypto. ”De tip om te verkopen heb ik van mijn zus en haar dochtertje is nu 2 maanden oud. Het bedrag dat er uit de investering komt is, als ze 18 jaar wordt, voor haar.”

En mochten de biedingen nu toch niet helemaal serieus zijn, kan hij er altijd nog een kamelentheetje van trekken.

Omroep Brabant