Man die 66-jarige Tilburger doodreed meldt zich bij politie

De politie zette de omgeving rondom de Besterdring af (foto: Toby de Kort/SQ Vision Mediaprodukties).

De bestuurder die doorreed na het aanrijden van een voetganger in Tilburg heeft zich bij de politie gemeld. Het gaat om een 22-jarige man uit Rotterdam. Vlak na de aanrijding hield de politie al twee mannen (17 en 22) aan. De voetganger, een 66-jarige Tilburger, overleefde het ongeluk niet.

Het ongeluk gebeurde maandagavond op de Besterdring in Tilburg. Het slachtoffer liep met zijn hond over straat, toen hij werd aanreden door een auto. Volgens getuigen reed de auto op de verkeerde weghelft. Hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar dat mocht niet baten, meldt Omroep Brabant.

De auto reed na de aanrijding weg en stopte een stukje verderop, in de Bisschop Sonniusstraat. Agenten vonden de auto daar terug. De drie mannen die in de auto zaten, waren gevlucht in een broodjeszaak aan de Veldhovenring.

In de broodjeszaak hield de politie twee Tilburgers aan, zij zaten vermoedelijk in de auto tijdens de aanrijding. Het gaat om twee mannen van 17 en 22 jaar oud. Een paar uur later meldde de bestuurder zich op het politiebureau. Alle drie de mannen zitten vast.

LEES OOK: Voetganger doodgereden in Tilburg, twee personen aangehouden

Omroep Brabant