Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Inzittende van auto aangehouden nadat hij ongeval veroorzaakte en wegrende

Volgens een getuige zou de inzittende van de auto die een botsing tegen een geparkeerde auto had veroorzaakt erna weg zijn gelopen. De getuige wist een duidelijke omschrijving van de man te geven, waarna agenten een man die voldeed aan het signalement aan hebben gehouden.
Foto: politie

TILBURG – Op donderdag 28 mei is de inzittende van een auto die tegen een geparkeerde auto was gebotst daarna weggerend. Een verdachte is daarom later aangehouden.

Agenten zijn rond kwart voor negen die avond op de Troelstrastraat. En daar zien zij dan een voertuig tegen een geparkeerd voertuig staan. Volgens een getuige zou de inzittende van de auto die de botsing had veroorzaakt erna weg zijn gerend. De getuige wist toch een duidelijke omschrijving van de man te geven, waarna de agenten een man die voldeed aan het signalement even later in de buurt staande hebben gehouden.

Maar bij controle bleek op dat moment dat de vermoedelijke inzittende van de auto in kwestie geen persoonsbewijs bij zich had, en ze vermoedden ook dat de man te diep in het glaasje had gekeken. De dienders hebben de man van 24 uit Tilburg toen dus aangehouden, en tot slot meegenomen naar het cellencomplex van de politie.

Kees-Luc Simons