Gourmet Market Central Station geopend in Tilburg

Bron: Pixabay

Gourmet Market Central Station is vanaf vandaag geopend. De nieuwe Tilburgse food market ligt naast het centraal station in het gebouw waar vroeger EVE zat. Er kunnen verschillende soorten eten en drinken worden gekocht en genuttigd.

In de food market kunnen verschillende lekkernijen worden gehaald. Op dit moment zijn er tien verschillende keukens, die allemaal onder een dak te vinden zijn. Hierbij kun je denken aan de Griekse of Japanse keuken, maar er zijn er nog veel meer. Vanaf 1 oktober komen hier nog eens vijf keukens bij en er is ruimte voor meer.

Nog meer keukens

Op de website van de Gourmet Market Central Station staat namelijk dat ze nog ruimte hebben voor zestien enthousiaste ondernemers. Belangrijk is wel dat de concepten niet overlappen met de keukens die op dit moment al aanwezig zijn. Ook is de food market nog op zoek naar mensen die er willen komen werken. Ze zoeken maar liefst vijftig nieuwe collega’s.

Gourmet Market Central Station is iedere week van dinsdag tot en met zondag geopend. De keukens openen om 12 uur ’s middags en gaan om tien uur ’s avonds weer dicht. Wel kun je nog wat langer blijven zitten, want het gebouw is tot twaalf uur ’s nachts geopend.

Pieter Soethout