Fietsenstalling Pieter Vreedeplein wordt binnenkort verbouwd

Zowl doordeweeks als in het weekend zijn er binnenkort werkzaamheden aan de fietsenstalling van het Pieter Vreedeplein maar die zullen, zo zegt men, geen geluidsoverlast veroorzaken.
Foto: Jostijn Ligtvoet

TILBURG – Maandag 21 september start de verbouwing van de fietsenstalling Pieter Vreedeplein. De stalling zal van maandag 21 september tot en met 15 november gesloten zijn. De vloer wordt vervangen, er komt een nieuwe schuifdeur en de stalling wordt geschilderd.

De verbouwing begint met het verwijderen van de betonnen vloer. Dit kan geluidsoverlast veroorzaken door de hak- en breekwerkzaamheden. Er wordt dan ook geprobeerd om deze werkzaamheden zo snel mogelijk af te hebben. In het weekend zijn er op het Pieter Vreedeplein ook werkzaamheden aan de fietsenstalling, maar die zullen, zo zegt men, geen geluidsoverlast veroorzaken.

Tijdens de verbouwing kun je nog wel gebruik maken van de fietsenstalling op de Heuvel. Daarnaast kan je ook terecht bij de nieuwe fietsenstalling aan de noordzijde van het station en ook bij alle andere fietsenstallingen in de binnenstad. Sinds 1 augustus zijn de stallingen van het Pieter Vreedeplein en de Concertzaal ook langer open. De openingstijden zijn verruimd als antwoord op een petitie van ondernemers en bewoners uit de omgeving. Beide stallingen zijn sindsdien zeven dagen per week open tot 01.00 uur. Dus na de verbouwing kun je ook weer op het Pieter Vreedeplein je fiets stallen tot 01.00 uur.

Malou den Ouden