Feestje voor dochters en moeders in Kennismakerij LocHal

Op Moederdag, zondag de 12e, is weer het event Meiden Dromen voor dochters én hun moeder. Meiden tussen de 8 en 12 jaar krijgen daar dan de kans om op die dag veel vrouwen te treffen. Heuse toppers. Dus van hoogleraar tot zangeres, en van chef-kok tot interieurontwerper. Maar ook van gamedesigner tot klusvrouw en van wethouder tot agent. Het is van 13.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek LocHal. De jeugd heeft zeker de toekomst, en Meiden Dromen blijft dan dus niet enkel bij dromen.

Na het treffen van al die toppers en het horen van hun verhalen, is het dan toch al tijd voor de meiden om zelf ook te gaan dromen over hun toekomst. Samen met de Bakfietsjuf gaan ze dus dromen vangen en ze dan aanbieden aan instellingen in Tilburg. Maar ook de Circusacademie komt langs!

Terwijl de meiden dromen, nemen de moeders een kijkje in de LocHal. En aansluitend geeft Leonoor van Dam er een proeverij. Zij deelt daar dan haar kennis van en passie voor boeken voor volwassenen. En op deze dag gaat het zeker vooral over vrouwen die tot de verbeelding spreken.

Droom dus mee en sla ook je slag tijdens dit creatieve feest vol verbeelding.

De toegang is gratis. Aanmelden is fijn en kan via kennismakerij@bibliotheekmb.nl

Kees-Luc Simons