Efteling organiseert online kennisquiz over het park

De attractie Symbolica in de Efteling | Foto: Andy Nelson / Flickr.com

KAATSHEUVEL – De Efteling is nu al ruim een maand gesloten, maar dat betekent niet dat de medewerkers van het attractiepark stil zitten. Vrijdag organiseert de Efteling een interactieve online kennisquiz. De Efteling Familie Quiz wordt gepresenteerd door de lakei van attractie Symbolica, O.J. Punctuel.

De quiz bestaat uit meerdere rondes waarin de Eftelingkennis van de deelnemers wordt getest. Om zoveel mogelijk families deel te laten nemen, wordt de quiz twee keer gehouden. Om 18.30 en om 19.30. De quiz zelf duurt ongeveer 45 minuten. De winnende familie ontvangt een verrassingspakket met Eftelingspullen.

Vanwege het beperkte aantal plekken wordt er geloot tussen de aanmeldingen. Als je bent ingeloot, ontvang je donderdag een e-mail met daarin de instructies voor de Efteling Familie Quiz. Mensen die zich hebben aangemeld, maar niet worden ingeloot, kunnen de quiz alsnog bekijken. Zij kunnen via het YouTube kanaal van de Efteling de livestream volgen en zelf met pen en papier hun antwoorden bijhouden. Echter maken zij geen kans op het verrassingspakket. 

Frederique Huting