Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Drie mannen betrapt met een partij harddrugs in hun auto

Drie mannen uit België zijn zondagavond op de Turnhoutsebaan betrapt met een grote hoeveelheid harddrugs in de auto. Allen zijn aangehouden.
Foto: politie

GOIRLE – Een man van 19 en twee mannen van 20 uit België zijn zondagavond 11 april op de Turnhoutsebaan betrapt met een grote hoeveelheid harddrugs in de auto. Allen zijn aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek.

In verband met recente woningbraken in en rondom Goirle controleerde de politie die avond rond 19.30 uur de inzittenden van een auto. Zij gaven de bestuurder een stopteken. Nadat de auto geparkeerd was, controleerden de agenten het voertuig en de drie inzittenden. Ze troffen zo op het oog eerst niets vreemds aan. Maar een rugzak bij de 19-jarige bijrijder trok toch de aandacht. Bij het openen ervan zagen de agenten dat deze vol met verdovende middelen zat. De rugzak die ze hadden gevonden in de auto met daarin een grote partij harddrugs – onder meer MDMA, cocaïne, crystal meth en heroïne – is hierop in beslag genomen. Hoewel de 19-jarige nog probeerde te ontsnappen, zijn alle drie de mannen direct aangehouden. Zij zitten op dit moment nog vast voor verder onderzoek.

Kees-Luc Simons