Aanrijding van fietser in Goirle: man ernstig gewond geraakt

Rond kwart over tien kwam de melding binnen van een steekpartij aan de Marlestraat. Een traumahelikopter, drie ambulances en de politie rukten met spoed uit.
Foto: politie

GOIRLE – Een fietser, een man van 67 uit Goirle, raakte dinsdag 2 juni op de kruising van de Spoorbaan met De Schietberg ernstig gewond bij een aanrijding met een auto. De politie doet onderzoek.

De aanrijding gebeurde even voor tien uur in de ochtend, waarop de hulpdiensten zijn opgeroepen, en gezien de verwondingen bij de fietser landde er ook een traumahelikopter. Het slachtoffer is uiteindelijk onder begeleiding van een arts naar het ziekenhuis gebracht. De geschrokken bestuurster van 49 is als verdachte aangemerkt en heeft een verklaring afgelegd.

Afzetting

De weg is tot nader order afgesloten voor het verkeer. De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Een team is dus op de plaats van het ongeval in actie gekomen. Het gaat dan ook in het bijzonder om een team dat zich toelegt op de analyse van ongevallen in het verkeer.

De aanrijding was even voor tien uur – de hulpdiensten zijn opgeroepen, en gezien de verwondingen bij de fietser ook een traumahelikopter

Kees-Luc Simons