Aanhouding wegens zware mishandeling en bedreiging

Rijen / Middelburg – Politiemensen hebben in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november kort na middernacht in zijn woning in Middelburg een 44-jarige man aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De man wordt ervan verdacht iemand in elkaar te hebben geslagen. Ook wordt hij ervan verdacht twee andere mensen met de dood te hebben bedreigd.

Een aantal mensen trok zaterdagavond in Rijen de aandacht van surveillerende politiemensen. Ze vertelden dat zij een zwaar mishandeld familielid in de auto hadden. Dit bleek inderdaad het geval, waarop de agenten een ambulance waarschuwden. De gewonde man, een 18-jarige inwoner van Bergen op Zoom, zou in een woning in Rijen zijn mishandeld door een bekende van hem, een 44-jarige man uit Middelburg. De verdachte zou ook de familieleden van het slachtoffer die bij hem waren met de dood hebben bedreigd.

De slachtoffers stapten snel in een auto, reden weg en kwamen korte tijd later de surveillerende agenten tegen aan wie ze meteen hun verhaal konden doen. De gewonde 18-jarige man is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Een van zijn familieleden, een 20-jarige man uit Bergen op Zoom, heeft aangifte tegen de verdachte gedaan van bedreiging. De agenten gingen naar de woning in Rijen, maar troffen de verdachte daar niet meer aan. Hij is later die avond aangehouden in zijn woning in Middelburg en naar Penitentiaire Inrichting Torentijd gebracht. De politie zet het onderzoek voort.

Omroep Tilburg