Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Webinar Once Upon A Future belooft duidelijkheid over jouw toekomst

Leen Zevenbergen geeft webinar Once Upon A Future

TILBURG – Op donderdag 7 mei geeft Leen Zevenbergen om 15:00 uur een webinar vanuit boekhandel Gianotten Mutsaers over zijn boek Once Upon A Future. Hij schreef dit samen met Ruud Veltenaar. Charles Groenhuijsen treedt tijdens de lezing op als (online) moderator.

Once Upon A Future

Once Upon A Future is naar eigen zeggen “een fascinerende expeditie naar een wereld waar we allemaal naar verlangen. Een intense beleving, maar ook een confrontatie met onze belemmerende overtuigingen. Voor optimisten, pessimisten en realisten. Voor idealisten en activisten. En ook voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst. Gewoon, omdat het erg leuk en relevant is.”

Once Upon A Future belooft al met al duidelijkheid over jouw toekomst en concrete hoop op een betere wereld. Dit boek neemt je mee op reis en biedt antwoorden op oude en nieuwe vragen. Wat heeft de ontketende toekomst voor jou in petto? Hoe bereid jij je daar het best op voor? Welke kansen dienen zich aan, en hoe kun je deze dan het best benutten?

Wil je meeluisteren of meepraten? Stuur dan een mail naar de winkel en je ontvangt op donderdag 7 mei een mail met informatie, met de link om de lezing te volgen en verdere informatie.

De webinar duurt zo’n 45 minuten en na de lezing zal de auteur signeren.

Kees-Luc Simons