Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Verkoop stoelen van Filmfoyer voor een goed doel

Tilburg – Omdat de voormalige FilmFoyer van Theaters Tilburg verbouwd wordt tot multifunctionele ruimte, worden de designstoelen verkocht. De stoelen worden verkocht op zondag 4 februari tussen 10:00 en 15:00 uur in de FilmFoyer van Theaters Tilburg.

De opbrengst wordt in zijn geheel gedoneerd aan Het Makershuis, een stichting die zich inzet voor talentontwikkeling van jonge kunstenaars. Er zijn 43 stoelen te koop: 8 loveseats en 35 stoelen in diverse kleuren voor een aantrekkelijke prijs.

FilmFoyer sloot op 1 januari 2013 haar deuren. Sindsdien doet de ruimte dienst als extra kantoor- en vergaderruimte, als kleedkamer voor grote gezelschappen en zelfs een tijdje als collegezaal.

Nu wordt de ruimte verbouwd tot multifunctionele ruimte: opkomende, Tilburgse makers kunnen er repeteren, werken en creëren, en de ruimte zal fungeren als een ontmoetingsplek voor samenwerkende partners in de stad. De stoelen, waar vele filmliefhebbers uren op hebben doorgebracht, moeten om dat te bewerkstelligen nu officieel het veld ruimen.

Omroep Tilburg