Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Matchmaker in cultuur ook in Tilburg

Tilburg – Als je nog niet bekend bent in de wereld van de cultuurfondsen dan is het vanaf nu mogelijk om een matchmaker bij jou in de buurt te benaderen. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert meedoen aan cultuur. Iedereen verdient de kans om op zijn of haar eigen manier met cultuur bezig te zijn.

Deze matchmaker geeft je meer informatie over de regelingen van de fondsen, maar kan je ook wijzen op andere initiatieven die er al bestaan. Of kan je in contact brengen met de fondsmedewerkers die alles weten over subsidieregelingen.

‘Matchmakers in cultuur’ is een bijzondere samenwerking tussen het VSBfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en Fonds Podiumkunsten.

Ben je creatief en heb je een idee voor een project? En zoek je hier financiering voor? Of ben je benieuwd bij welk cultuurfonds je met je project het beste terecht kan? Voortaan kan je hiervoor in Tilburg terecht bij Max de Beijer. Hij is één van de acht matchmakers die actief zijn in acht middelgrote steden in Nederland. 

Max hoopt de stad op organisatorisch en artistiek gebied te professionaliseren door talent op hoog niveau verder te brengen. Hij ziet veel potentie in de gemeente Tilburg. “Tilburg heeft veel cultureel aanbod en vaardig talent!”

In contact komen met Max kan via max@matchmakerscultuur.nl

Omroep Tilburg