Theaters Tilburg: nog meer nieuwe namen voor deze zomer

Het is Theaters Tilburg gelukt om aan het programma van deze zomer, eind juni en in juli, een aantal nieuwe namen toe te voegen.
Foto: Inge Kinnet

TILBURG – Nadat Theaters Tilburg ruim drie maanden dicht was gaan de zalen nu weer open. Wel anders dan het publiek gewend was, maar deze tijden vragen nou eenmaal om ‘anders’. Eind juni en in de maand juli presenteert het theater een aantal optredens. Op kleine schaal. Wellicht buiten, maar ook in de zalen, waar het publiek die met een beperkt aantal mensen mee kan maken. Denk dan aan kleine concerten, cabaret en voorstellingen op zondag voor de jeugd.

Programma van deze zomer

Het is Theaters Tilburg nu dus toch gelukt om aan het affiche van het programma van deze zomer, eind juni en in juli, een aantal nieuwe namen toe te voegen. Zoals Stef Bos die alleen, met zijn piano, wat nummers komt zingen. Ook Paul de Munnik brengt een intiem programma: alleen met piano en gitaar, een dik uur liedjes. Of de band The Kik die akoestisch gaat en er dan vast een heuglijk feestje van maakt.

Voor de liefhebbers van het genre musical maken tijdens Musical Summer Nights René van Kooten, Linda Verstraten, Jolijn Henneman en Steven Roox hun opwachting. Met een mix van oude en nieuwe songs uit dit genre, live begeleid op piano, weetjes en korte interviews. En de jonge bezoekers van het theater krijgen de kans om in de voorstelling Peter Pan op reis te gaan naar Nimmerland.

Op de site van Theaters Tilburg is meer te vinden over al deze nieuwe namen.

Kees-Luc Simons