Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

‘The Power of Music’ verbindt creatieve én zakelijke wereld

In samenwerking met Poppodium 013 en gemeente Tilburg organiseert Totally Tuned een event met als doel de creatieve en zakelijke wereld te verbinden. Onder de titel ‘The Power of Music’ gaan vijf internationale topcomponisten en -ondernemers aantonen hoe belangrijk muziek is voor het bedrijfsleven, én hoe je als creatieveling kunt leven van je talent.

Vragen als hoe muziek voor 300% meer klanten kan zorgen, hoe je met vier noten miljonair kunt worden, en waarom bij uitstek muziek je bedrijf en je klanten verbindt worden 18 januari live beantwoord.

Voor musici is netwerken iets vreemds, iets wat ze normaal nooit doen. Er ligt echter een wereld aan creatieve kansen bij die ‘andere’ kant. En ondernemers: Wat is de sound van je bedrijf? Hoe klinken je klanten? Besef dat deze sound net zo belangrijk is als je font, logo en mission statement”.

Vijf sprekers staan op het podium van het Tilburgse popcentrum om hun ervaringen te delen: Paul Farrer (UK), componist van onder andere de muziek van BBC-hit ‘The Weakest Link’, Danny Cocke (US), die meegewerkt heeft aan films als Batman en Fast & Furious.

Marcy Bulkely, music supervisor, Daniel M Jackson, auteur van Hitbrands en Sonic Branding en de Tilburgse Erwin Steijlen, componist voor onder andere BMW en Netflix. Op deze dag delen zij hun persoonlijke ervaringen en leggen ze de kracht van muziek uit. 

Voor meer informatie is het volledige programma te raadplegen op https://totallytunedevent.nl/

Omroep Tilburg