Spoorpark LIVE: een nieuw tweedaags zomerpopfestival

Tilburg is een jaarlijks festival rijker. Op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus vindt namelijk het nieuwe popfestival Spoorpark LIVE plaats.

TILBURG – Tilburg is een jaarlijks terugkerend festival rijker. Op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus vindt namelijk een nieuw popfestival plaats in het Spoorpark.

Spoorpark LIVE is een tweedaags festival waar iedereen welkom is, dus ongeacht leeftijd of muzikale interesse. Hier kunnen bezoekers languit in het gras liggen en dan langzaam wegdoezelen of juist uitbundig dansen en meezingen met de acts die op het programma staan. Door het park wandelend of bijkletsend met buren, familie of vrienden.

De namen van de line-up die nu al bekend zijn

Zaterdag
Op die zaterdag gaan de poorten om 12:00 uur open. Bij de Sunflower stage zijn dan optredens van onder meer Krezip, Danny Vera, Davina Michelle en Rolf Sanchez bij te wonen. Maar het publiek kan daarnaast ook (opkomend) talent leren kennen bij de Blossom stage, waar onder meer Gallowstreet gaat spelen.

Tilburg is een jaarlijks festival rijker. Op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus vindt het nieuwe popfestival Spoorpark LIVE plaats. Die zaterdag staat Krezip op het hoofdpodium.
Krezip staat zaterdag op de Sunflower stage
Danny Vera
Davina Michelle
Rolf Sanchez

Op de Blossom stage treden die dag op: Gallowstreet, Splendid, Logan’s Close, Brass Rave Unit, St Paul b2b Leroy Rey, Kuif, Flamboyant & Fonk, DJ RonRon & Peto On Percussion en The Small Breed.

Om 00:00 uur gaan de poorten van het terrein weer dicht.

Zondag
Op die zondag worden zowel de zomer als het tweejarig bestaan van het Spoorpark gevierd. Van 11.00 tot 17.00 uur treden eerst lokale bands en bekende acts op. De toegang is tot 17.00 uur gratis.

Van 17:00 tot 18:00 uur zijn de deuren van Spoorpark LIVE daarna even dicht om het terrein om te toveren in een popfestival dat om 18:00 uur weer losgaat. Op het programma staan dan onder meer Kensington en DI-RECT.

Tilburg is een jaarlijks festival rijker. Op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus vindt het nieuwe popfestival Spoorpark LIVE plaats. Die zondag staat Kensington op het hoofdpodium.
Kensington zondag op de Sunflower stage
DI-RECT

Op de Blossom stage treden op: Goldband, Sophie Straat, Samuel Monty, Kremlin Disko en PapaFarouk.

Het festival eindigt om 23.00 uur.

Kees-Luc Simons