Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Schat van Makers: De stad ligt vol met cadeautjes, wie hebben geluk?

Stad van Makers en Ateliers Tilburg verstoppen ‘kunstschatten’ onder de noemer Schat van Makers. Wie vinden de pakketjes?

TILBURG – Stad van Makers en Ateliers Tilburg verstoppen ‘kunstschatten’ in de stad. Als je in de meivakantie op zoek gaat naar de gouden kunstpakketjes dan kun je dus zomaar eens geluk hebben. Want her en der zijn dan kunstwerken van makers, vrijkaarten voor een museum of één van de drie andere hoofdprijzen te vinden.

Van 3 tot 9 mei kan iedereen in de stad op zoek gaan naar kunstcadeautjes. Stad van Makers en Ateliers Tilburg hebben namelijk een zoektocht naar deze pakketjes in het leven geroepen. Dit onder de noemer Schat van Makers. De pakketjes zijn op allerlei plekken in de stad op te sporen. Hints over waar je ze kunt vinden krijg je via de socialmedia-kanalen van Stad van Makers en Ateliers Tilburg.

In de meeste pakketjes zitten kunstwerkjes van Tilburgse makers, maar er zijn ook grote cadeaus te vinden. Met een dinerbon voor twee personen, vrijkaarten voor zowel museum De Pont als het TextielMuseum of nog veel meer. De hoofdprijzen zijn vermomd als munten. De munten ruil je in bij locatie Carré 32 van Ateliers Tilburg.

Kees-Luc Simons