Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Nieuwe directeur Cultureel Centrum Jan van Besouw

Cultureel Centrum Jan van Besouw kondigt met genoegen aan dat mevrouw Sanna Weustink per 1 mei wordt benoemd tot directeur van het Cultureel Centrum Jan van Besouw. Zij volgt Paul Cornelissen op, die vertrekt naar Theaters Tilburg.

Sanna Weustink (1971) heeft diverse functies vervuld in het bedrijfsleven, waar zij op het vlak van hospitality ruime ervaring heeft opgedaan: als directeur, en als sales- en marketingmanager. Ze typeert zichzelf als een betrokken leider en toegankelijke bruggenbouwer. Sanna woont in Goirle en is actief in de lokale gemeenschap, onder andere als vrijwilliger.

Sanna wordt verantwoordelijk voor de exploitatie van het drukbezochte cultuurcentrum Jan van Besouw en het bieden van een gevarieerd en betaalbaar theateraanbod.

Astrid Kraal, voorzitter bestuur Stichting Sociaal-Culturele Accomodaties Goirle, licht de benoeming graag toe: “Vertrekkend directeur Paul Cornelissen heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het cultuurhuis. Onder zijn leiding groeide het Jan van Besouw de afgelopen jaren namelijk verder uit tot het kloppend cultureel hart van Goirle. Het bestuur van het Jan van Besouw dankt Paul voor zijn grote inzet en enthousiasme en verwelkomt mevrouw Weustink met gepaste trots. Onder haar leiding kan het Jan van Besouw blijven floreren als centrum voor alle Goirlenaren.“

Omroep Tilburg