Nieuw campagnebeeld Circusfestival Circolo 2018

TILBURG – Het campagnebeeld voor Circusfestival Circolo 2018 is bekend. Op drie kleurrijke beelden figureren drie studenten van de Fontys circusopleiding ACaPA. In spectaculaire posities sieren ze de skyline van Tilburg.

Circolo vindt voortaan plaats in Tilburg. Het grootste circusfestival van Nederland heeft ook haar kantoor verplaatst naar theater De NWE Vorst. Tilburg is de stad van makers, podiumkunsten en de circusopleiding van Fontys. Circus komt voort uit dezelfde tradities als de kermis en het Gipsy Festival; evenementen waar Tilburg een hechte band mee heeft.

Festival Circolo is het grootste circusfestival van Nederland met modern circus: een cross-over van circustechnieken met moderne dans, (live)muziek, vormgeving en beeldende kunst. De voorstellingen hebben een complete verhaallijn en zijn dus niet te vergelijken met de losse acts in een traditioneel circus.

In de herfstvakantie zal Circolo voor het eerst te bezoeken zijn in het Tilburgse Leijpark. Tien dagen lang kan er op het terrein gegeten en gedronken worden en zijn er workshops, leuke activiteiten voor kinderen en kunstzinnige kermisachtige attracties.

Omroep Tilburg