Knoertgezellige Dwalerij 3 op zondag 26 augustus

Tilburg – Ken je ook dat gevoel? Van lekker slenteren en een beetje dwalen? Van hier een beetje proeven en daar een beetje hangen? Van hier even snuffelen en daar even kijken? Hoe noem je dat ook weer… ? Oh ja, VAKANTIEGEVOEL! Wat een heerlijk gevoel is dat toch, hè?

Wil jij dat ná de grote vakantie ook wel weer eens even fijn voelen, kom dan naar de Dwalerij op 26 augustus! Waan je weer even in je vakantieland en beleef opnieuw de fijne sfeer in die mooie straten waar, hé wat toevallig, net een knoertgezellig marktje was begonnen. Waar ze van die heel leuke spulletjes verkochten en waar die gezellige terrasjes waren.

De allerleukste creatiefste zondagsmarkt de Dwalerij is op 26 augustus nog lekker in vakantiestemming. Kom ook dwalen langs de mooiste panden, de leukste winkeltjes en de gezelligste kraampjes. Ga lekker even zitten bij een van de vele terrasjes, doe een ouderwets straatspelletje mee of sta even stil bij een van de muzikale optredens. Oogjes dicht en je hebt het zo weer te pakken; dat vakantiegevoel!

Op zondag 26 augustus is de Dwalerij van 10.00 – 15.00 uur in twee van de mooiste straten van Tilburg, de Noordstraat en de Nieuwlandstraat. Tot daar!

Het blijft een heerlijke zomer met nog twee keer een Dwalerij op twee zondagen! Op 26 augustus en 30 september is er een Dwalerij van 10.00 tot 15.00 uur. Voor meer informatie, ook over inschrijven voor de Vroege Vogels wandeling, kijk op www.facebook.com/dwalerij of www.dwalerij.nl.

Fotocredits: Jac Schalk

Omroep Tilburg