Salon de l’Amour gaat in liefde uitpakken met blind dates

Krakers Tilburg presenteert Salon de l’Amour. De Krakers hebben speciaal daarvoor een vragenlijst samengesteld om jou aan je voorbestemde lotgenoot te koppelen.

TILBURG – Vind jij Tinder ook veel te oppervlakkig? Word jij gek van daten op basis van looks, in plaats van een gezamenlijke kijk op de zin van het leven? Wil jij ook zo graag je bestaanscrisis delen, maar heb je nog niet de juiste gesprekspartner gevonden? Krakers Tilburg presenteert nu: Salon de l’Amour.

Hou je van ananas? Welk Winnie de Poeh-karakter ben jij? Als er een pil bestond om voor altijd verliefd op elkaar te blijven, zou je die dan met je partner willen nemen? En is God dood? De Krakers hebben een ‘onfeilbare’ vragenlijst samengesteld om jou aan het denken te zetten, en je aan de hand daarvan aan je voorbestemde lotgenoot – date – te koppelen. Tijdens Salon de l’Amour worden jullie vermaakt met filosofische diepgang over de liefde, wijntjes en hapjes. Dit terwijl je elkaars diepste gedachten leert kennen. Organisatoren Arjen Ploeger en Sophie Sanders willen op deze manier ook gelijk filosofie iets van haar toch wel wat stoffig imago ontdoen.

Praktisch

De deadline om je aan te melden en de vragenlijst in te vullen is 21 januari. Een week later maken Arjen en Sophie bekend welke matches ze hebben gevonden. Dit betekent ook dat aanmelden geen garantie voor deelname inhoudt. Ze leggen uit dat ze natuurlijk de beste matches willen maken, en dat het zo kan zijn dat jouw lotgenoot niet op de hoogte is van dit evenement.

Salon de l’Amour vindt onder voorbehoud plaats op Valentijnsdag, zondag 14 februari, in Theater De Nieuwe Vorst. Dit is dus tijdens carnaval. Maar ze moeten nog even kijken of dat gaat lukken binnen de regels rondom corona die op dat moment gelden.

Dit gaat een date zijn… – organisatoren Arjen & Sophie

Kees-Luc Simons