De Microclub is vrijdag 28 september terug in Tilburg

Na een succesvolle eerste editie keert De Microclub op vrijdag 28 september terug naar Club Smederij. Vorig jaar begon het initiatief van de vroege dansavond voor 25+ in Utrecht en kent inmiddels edities in het hele land. Dit najaar is het weer dansen tussen 20.00 en 0.00u in Tilburg met dit keer vier uur lang de Utrechtse formatie Relativ (Buurman & Buurman) achter de draaitafels.

Oprichter van De Microclub Melvin Bruhn legt uit hoe het eerste jaar van De Microclub is verlopen:

“Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen (van 25+) zich welkom voelt bij De Microclub. Wat me ook opvalt is dat de meeste mensen echt komen om te dansen. Borrelen kan je tenslotte ook in de kroeg. En de relaxte en positieve sfeer is ook geweldig om elke keer mee te maken. Iedereen komt ‘met elkaar’ te dansen en er samen een gezellige avond van te maken. De eerste editie van De Microclub in Tilburg was erg speciaal, omdat De Smederij bijna helemaal vol stond en mensen vanaf het begin af zin hadden om te dansen. Op het einde zat de sfeer er nog zo goed in, dat we nog een klein uurtje door zijn gegaan.”

Club Smederij, Tilburg | vrijdag 28 september, 20.00 – 00.00u | leeftijd: 25+ | Tickets (voorverkoop): https://tinyurl.com/y9vnm7dq

Line-up: 20.00 – 00.00u Relativ

Zie ook:

www.facebook.com/demicroclub

www.facebook.com/events/394292044401522/

www.demicroclub.nl

www.facebook.com/pg/demicroclub/photos/

Omroep Tilburg