Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Club Guy & Roni gaat op zoek naar de kern van de liefde

We verwachten van de grote liefde dat hij of zij de ideale partner is bij de seks, en een geweldige ouder. Maar ook een maatje, een soulmate, en, als we dan toch bezig zijn, toch een beetje aantrekkelijk. Of zijn de verwachtingen van de liefde nu soms te hoog? In LOVE gaat Club Guy & Roni op zoek naar de kern van de liefde. Dat doen ze dan in het tijdperk van millennials, een tijd van onbeperkte keuzes. Kun je oprecht van iemand houden als je steeds lijdt aan FOMO (fear of missing out) en aan angst om te falen? Kan liefde hoe dan ook wel bestaan in een wereld waarin alles een prijs heeft? Dinsdag 26 november dus te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg.

Makers Guy Weizman en Roni Haver gooien dans in de blender met toneel, muziek en video. En zo laten ze je met hun werk alle hoeken van het theater zien. Ze beelden de alles overheersende gevoelens uit die de liefde teweeg kan brengen. Je ziet dan imposante stukken met 14 dansers en krachtige solo’s. Geen regels, geen hokjes, maar wel altijd iets om over na te denken. Join the Club!

Club Guy & Roni met Göteborgs OperansDanskompani & Slagwerk Den Haag

Dagblad van het Noorden: “Voor het publiek zit er maar één ding op: onvoorwaardelijke overgave. En dat wordt rijkelijk beloond. LOVE❤️ is in alles het handelsmerk van Club Guy & Roni: overweldigend totaaltheater waarbij alles klopt.”

Kees-Luc Simons