Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Benefietconcert voor Stichting Gijsje Eigenwijsje

Tilburg – Op 24 januari 2018 zullen studenten Muziektheater Regulier & Klassiek van Fontys Hogeschool voor de Kunsten een benefietconcert geven voor Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Het repertoire zal bestaan uit klassieke musical en pop. De gehele opbrengst van het benefietconcert ‘Avondje Eigenwijs’ komt ten goede aan de stichting.

De negenjarige Gijs Baeten heeft in de laatste fase van zijn leven Stichting Gijsje Eigenwijsje samen met zijn naasten opgericht. Met als doel: gezinnen van ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen een gratis weekje weg aanbieden.

Voor Gijs werd gelukkig veel georganiseerd, waardoor hij soms het ziek zijn helemaal kon vergeten en gewoon kind kon zijn. Dit wilde Gijs ook heel graag voor andere terminaal zieke kinderen. Dat was zijn grootste wens. Stichting Gijsje Eigenwijsje werd een feit.

De stichting heeft twee vakantiehuisjes die zij kunnen aanbieden aan zieke kinderen, het derde huisje is in ontwikkeling en hard nodig. De studenten willen hier dan ook geld voor inzamelen met ‘Avondje Eigenwijs.’

Reserveren kan via benefietconcert17@gmail.com

Factoriumzaal, Koningsplein 11a Tilburg | Aanvang 20:00 uur

Omroep Tilburg