Beleef Roadburn Festival dit jaar bij Omroep Tilburg

TILBURG – Net zoals veel andere festivals en evenementen die in deze periode plaats zouden vinden, gaat ook het bekende Tilburgse festival Roadburn dit jaar niet door. Tenminste, niet in de normale vorm. Om toch een beetje in de Roadburn-stemming te komen, kun je de komende dagen bij Omroep Tilburg luisteren naar Roadburn Radio.

Het Tilburgse DJ-collectief TELG, Omroep Tilburg en Roadburn hebben daartoe de handen ineen geslagen. Overdag is op OT radio ‘Roadburn Radio take-over’ te horen. Nummers van Roadburn-acts uit het heden en verleden, plus andere artiesten die goed binnen het straatje van het Tilburgse festival passen, zijn dan te horen op OT Radio. In de avonduren kun je kijken naar een livestream vanuit The Attic, waar DJ’s live muziek draaien voor de camera. Natuurlijk is deze muziek óók live te horen op OT Radio.

Roadburn Radio take-over is te horen op OT Radio in Tilburg via 107.6 FM of wereldwijd via de livestream op deze website. Voor de timetable en de videostream kun je terecht op de speciale Roadburn Radio-pagina.

Tijmen Moelker