‘Vermiste’ Mohamed Ihattaren koopt villa in Tilburg

Mohammed Ihattaren (foto: © Sampdoria)

Voormalig PSV-voetballer Mohamed Ihattaren heeft een villa van ruim 1 miljoen euro gekocht in Tilburg volgens de Story. De aanvaller zou voor Tilburg hebben gekozen omdat zijn vriendin hier woont. Ihattaren voetbalt in Italië, maar zijn club weet al weken niet waar hij uithangt.

Mohamed Ihattaren was jarenlang een veelbelovend talent bij PSV, maar vertrok afgelopen zomer naar Italië. Dat maakt het besluit om in Tilburg te gaan wonen opvallend. De villa ligt namelijk 1.100 kilometer bij zijn huidige club Sampdoria vandaan. Het 19-jarige enfant terrible zou over enkele weken in Stokhasselt-Zuid gaan wonen, meldt een bron aan de Story.

De aanvaller vertrok uit Eindhoven na verschillende incidenten, straffen en onenigheid met trainers. Hij verkaste naar Juventus dat hem vervolgens verhuurde aan Sampdoria. Alleen daar is de aanvaller al sinds begin oktober niet meer komen opdagen. Ihattaren leek spoorloos totdat hij onlangs opdook in Utrecht waar hij buiten aan het voetballen was.

Volgens de Story zou de voetballer de villa hebben gekocht van Danny Kovacevic. Dat is de eigenaar van sterrenrestaurant Monarh. Ihattaren wilde zelf niet ingaan op zijn verhuizing naar Tilburg. “Ik wil dat je de mensen om me heen met rust laat, dat hoeft niet. Jullie zoeken alleen maar heisa, daar ben ik niet van gediend. Begrepen?”

De speler debuteerde in 2019 voor PSV en speelde in totaal 56 duels voor de Eindhovenaren voordat hij met flink wat ophef vertrok bij de club.

Gijs de Rooij