Boeren Met De Natuur

Boeren met de natuur vertelt het verhaal over familie, traditie en transitie op bioboerderij ’t Schop in Hilvarenbeek. Programmamaker Lout Donders verkent in deze documentaire het landleven op de bioboerderij. Ook Ristobar Cinecitta haalt haar duurzame producten van ’t Schop, zodat zij haar gasten (h)eerlijke gerechten kan serveren.

Bioboerderij ’t Schop is een natuurinclusieve biologische boerderij. Ze werken volgens de biologische principes. Die principes, Gezondheid, Ecologie, Zorg en Eerlijkheid – gaan verder dan de wettelijke normen. Alle biologische bedrijven zijn gecertificeerd en worden gecontroleerd door de onafhankelijke SKAL (013428). Tegelijk zijn ze natuurinclusief. Dat betekent samenwerken met de natuur door landschapsonderhoud en een volledig 100% gesloten kringloop.

Regisseur: Erwin Danklof
Producent: Ron Schuurkes
in opdracht van Omroep Tilburg

Omroep Tilburg is de lokale omroep van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel. We doen verslag van activiteiten en actualiteiten in de stad en brengen daarnaast programma’s over onderwerpen die in onze stad spelen.

Volg, Like en bekijk ons op:
Website: http://www.omroeptilburg.nl
Facebook: http://www.facebook.com/omroeptilburg
Twitter: http://www.twitter.com/omroeptilburg
YouTube: http://www.youtube.com/user/omroeptilburg
Instagram: http://www.instagram.com/omroeptilburg

Contact ons op:
Tel: 013 544 5371
Email: redactie@omroeptilburg.nl

Omroep Tilburg