Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Gedroogde bloemen op een andere manier

Bron: Omroep Tilburg

Het begon allemaal op vakantie. Gisela bewaarde haar gevonden bloemen tussen tijdschriften en liet ze drogen, op dat moment wist ze nog niet wat ze ermee aan moest. Inmiddels weet ze dat heel goed en maakt ze op hout of keramiek prachtige composities met bloemen die ze daarna overgiet met hars. Een kleurrijke en unieke vorm van kunst.

‘’Droogbloemen zie je op dit moment overal, maar om het op deze manier te verwerken dat zie je eigenlijk niet zoveel’’ Geeft Gisela aan. Omdat er niets te vinden is over deze bijzondere vorm heeft ze zelf moeten uitvogelen welke manieren voor haar het best werken en dat is haar dan ook goed gelukt.

Elke bloem of tak is net wat anders en dat vindt Gisela erg leuk. Ze wil niet dat alles hetzelfde is en houdt er van om elk werk op zijn eigen manier uniek te maken. Niet alleen vrij werk, maar ook werk in opdracht is iets wat ze erg bijzonder vindt. Het raakt haar dat ze andere blij kan maken met haar kunst.

Meer informatie over Gisela Bonnemaijers is te vinden op haar website. Wil je meer CulTuur? Check dan de site van Omroep Tilburg!

Omroep Tilburg