Zwak Willem II verliest tegen Heerenveen

HEERENVEEN – Willem II heeft afgelopen weekend met 2-0 verloren van sc Heerenveen. De Tilburgers speelden erg zwak en het verlies was dan ook terecht.

De ploeg van trainer Erwin van de Looi begon al zwak aan de wedstrijd en de 1-0 kon dan ook niet uitblijven. Na een aanval van Heerenveen pikt Woudenberg de afvallende bal op en schiet deze perfect in de hoek, via de binnenkant van de paal zet hij Heerenveen op 1-0. Verder komt Willem II in de eerste helft alleen tot een vrije trap.

De tweede helft schiet Heerenveen uit de startblokken. Heerenveen-back Dumfries zet de bal van buiten het strafschopgebied knap voor en Reza weet uit die voorzet de 2-0 te maken.

Daarna neemt Heerenveen wat gas terug maar Willem II weet daar niet van te profiteren, zelfs als Heerenveen de bal achterin rondspeelt weet Willem II er geen druk op te zetten. Volgende week wacht opnieuw een zware wedstrijd voor Willem II, de Tilburgers ontvangen thuis koploper PSV.