Zelfverdedigingslessen Wing Chun zijn weer begonnen!

Tilburg – De zomervakantie is voorbij. Het is weer de tijd om actief en fit te zijn! De Nederlandse Wing Chun Federatie is dan de juiste plek.

Wing Chun betekent ‘Loflied voor de Lente’. Het is een gevechtswetenschap oorspronkelijk uit het zuidoosten van China. In de jaren 70 werd Wing Chun Kung Fu vooral bekend door de films van Bruce Lee. Hij is op zijn 15-jarige leeftijd begonnen met Wing Chun. Hij is leerling van de Grootmeester Ip Man. Wing Chun in Tilburg geeft les in de lijn van Ip Man.

Wing Chun is een unieke gevechtswetenschap die speciaal werd ontwikkeld voor het doel van het zo snel mogelijk uitschakelen van een tegenstander. De gevechtswetenschap is gericht op de korte afstand, met de nadruk op handtechnieken. Deze is relatief makkelijk en snel te leren en is zeer geschikt voor zelfverdediging voor zowel mannen, vrouwen als voor kinderen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een gratis proefles!

Gymzaal Frater van Gemertschool, Schout Backstraat 37, Tilburg | dinsdags 20.00 – 21.30 uur | voor het reserveren van een gratis proefles gaat u naar www.vechtsportschooltilburg.nl

Omroep Tilburg