Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Wedstrijd van de week: OVC’26 – Jong Brabant

Tilburg – De topper in de vierde klasse D tussen OVC en Jong Brabant is verkozen tot wedstrijd van de week. Een vooruitblik…

Aanstaande zondag staan de nummers 2 en 3 tegenover elkaar in de vierde klasse D. OVC’26 staat met 21 punten uit 8 wedstrijden op de tweede plaats. De Tilburgers kennen een prima reeks, de laatste 6 wedstrijden werden allemaal gewonnen.

Jong Brabant staat met 18 punten uit 9 wedstrijden op de derde plaats. De mannen uit Berkel-Enschot wonnen de laatste 3 wedstrijden op rij. De laatste nederlaag was thuis tegen koploper TSV Gudok (1-3).

Voor beide ploegen is het zaak om een goed resultaat neer te zetten. OVC’26 kan afstand nemen van Jong Brabant en Jong Brabant wil uiteraard op gelijke hoogte komen. In het ergste geval zakken de mannen uit Berkel-Enschot naar plaats 4 als SV Reeshof thuis wint van RKDSV.

Bij een gelijkspel zou SV Reeshof dus de lachende derde kunnen zijn. Koploper TSV Gudok speelt een thuiswedstrijd tegen EDN’56. Een belangrijke speelronde dus voor meerdere ploegen in de vierde klasse D.

Trainer Jong Brabant – Boy van den Bogaard:
,,Het is nog vroeg in het seizoen en het is de eerste ontmoeting met OVC in dit seizoen. Zowel wij als OVC hebben een goede reeks neergezet. Beide ploegen beschikken over veel voetballend vermogen en creativiteit.

Ik verwacht een leuke en spannende wedstrijd. Afgelopen seizoen liep de wedstrijd wat uit de hand door verschillende factoren. Ik ga ervan uit dat het aanstaande zondag een mooie maar vooral sportieve wedstrijd wordt”

Trainer OVC’26 – Rob van der Kaaij:
,,We kennen een zeer goede reeks en wij benaderen de wedstrijd tegen Jong Brabant zoals we elke wedstrijd doen. We gaan van onze eigen kracht uit en we zijn er helemaal klaar voor!”

Welke ploeg kan de goede reeks voortzetten? We weten het zondag rond de klok van 16.15 uur. Om 14.30 uur is de aftrap op sportpark Jan Truijenlaan.

(Bron: 013voetbal.nl)

Omroep Tilburg