TSV Gudok herpakt zich met zege op Nevelo

Tilburg – TSV Gudok heeft zich zondag 26 november herpakt op bezoek bij Nevelo in Oisterwijk. De ploeg won met 1-3.

Al na twee minuten spelen waren op Sportpark D’n Donk drie doelpunten gevallen en stonden de Tilburgers een doelpunt voor. Namens Gudok zorgde Jaron Borgsteijn voor de 0-1 en Sjors Egeraat voor de 0-2, een minuut later stond het scorebord op 1-2 door een doelpunt van Joris van der Meer. In de 58e minuut tekende Jaron Borgsteijn voor zijn tweede doelpunt en tevens voor de eindstand, 1-3.

Trainer TSV Gudok – Hans Staps: ,,De nederlaag van vorige week kwam natuurlijk op een vervelend moment in de periode, en niet meer dan dat. Verliezen is en blijft een onderdeel van voetbal. De vraag was: Hoe bereiden we ons dan voor op de volgende wedstrijd en laten we zien waar we goed in zijn? Dat hebben de jongens vandaag prima gedaan! Veel strijd- en vechtlust in de duels die er veel werden gespeeld vanmiddag. Het is lekker om te winnen, op naar de volgende wedstrijd!”

Trainer Nevelo – Rob van Griensven: ,,We begonnen vandaag erg zwak aan de wedstrijd, pas na 20 minuten begon Nevelo te voetballen. Als we de wedstrijd zo starten verdienen we geen punten, dus een terechte overwinning voor Gudok”

(Bron:013voetbal.nl)