Trappers met winst richting play-offs

TILBURG – Tilburg Trappers heeft afgelopen zondag gewonnen van Saale Bulls Halle. In Tilburg wonnen de ijshockeyers met 3-1 van de Duitse ploeg.

Trappers dat de nummer 1 is van de ranglijst, ontving Saale Bulls Halle dat tweede staat. Beide ploegen zijn al zeker van de volgende ronde. In de eerste periode komt Tilburg vroeg op voorsprong, Mitch Bruijsten maakt de 1-0.

Dan blijven de Trappers ruim 25 minuten op voorsprong totdat Saale Bulls Halle de 1-1 in het doel weet te schieten, Rypar neemt deze goal voor zijn rekening. Een minuut later slaat Van den Heuvel toe en maakt er gelijk weer 2-1 van in het voordeel van de Tilburgers. Een paar minuten later krijgt de uitploeg een penalty maar die weet goalie Meierdres te houden.

Aan het einde van de tweede periode wordt de wedstrijd beslist in het voordeel van Tilburg Trappers. Collier maakt de 3-1 en zo is de overwinning voor de thuisploeg wel zeker. Vanaf volgende week beginnen voor Tilburg Trappers de play-offs van de Oberliga Nord.