Sarto en Hilvaria behalen titels, TSV Gudok verliest

Tilburg – Sarto en Hilvaria zijn periodekampioenen geworden op zondag 19 november. TSV Gudok verloor en moet even wachten op de inhaalwedstrijd van nummer twee OVC’26.

Sarto speelde maandag tegen nummer twee op de ranglijst Cluzona uit Wouw. Bij winst zouden de Tilburgers zich gegarandeerd kronen tot periodekampioen in 2E. De Tilburgers wonnen met 1-2! In de rust stonden de Tilburgers op een 1-0 achterstand door een vrije trap van Ruben Maas. In de tweede helft scoorde Gijs Toemen in de 82e minuut namens Sarto de gelijkmaker. In de blessuretijd (91e min.) was Jean Asukaniam de gevierde man, hij zorgde voor de 1-2 en uiteindelijk voor de winst.

Ook Hilvaria uit Hilvarenbeek maakte geen fout en zorgde met een 5-0 overwinning in eigen huis op DBS uit Eindhoven dat de eerste periodetitel een feit is. De ongeslagen reeks in de competitie zet zich voort.

TSV Gudok maakte in tegenstelling tot Sarto en Hilvaria wel een fout. In de vierde klasse D had TSV Gudok maandag de kans periodekampioen te worden. Dan moest het wel thuis winnen van HHC’09. De wedstrijd eindigde in een 1-2 winst voor HHC’09. Omdat nummer twee OVC’26 nog een wedstrijd moet inhalen tegen Blauw Wit’81 en het verschil maar 1 punt is, maakt ook OVC nu kans op de eerste periodetitel.

(Bron: 013voetbal.nl)