Ogbeche redt punt voor Willem II

Tilburg – Afgelopen weekend stond alweer de 13e speelronde van de Eredivisie op het programma. Willem II ging zaterdag op bezoek bij VVV-Venlo. Het werd een doelpuntenfestijn: 3-3.

De Nigeriaan Bartholomew Ogbeche was de grote man aan de kant van Willem II. Hij scoorde drie keer namens de Tilburgers.

Na zeven minuten nam de thuisploeg de leiding via Vito van Crooij. Vlak na rust werd het 2-0 via Damian van Bruggen. Ogbeche bracht na 62 minuten de spanning weer terug: 2-1.

Nadat VVV in de 72e minuut een penalty kreeg wegens een overtreding van Jop van der Linden leek Clint Leemans de wedstrijd te beslissen in het voordeel van de Venlonaren. Echter kwam de spanning in de 74e minuut alweer terug nadat Ogbeche de 3-2 maakte.

In de laatste minuut maakte Ogbeche ook nog de 3-3, waardoor Willem II met punt terugkeerde naar Tilburg.