Oefenwedstrijd Willem II – Quick Boys gestaakt vanwege code oranje

TILBURG, NEDERLAND - APRIL 12: Keukenkampioen divisie wedstrijd tussen Willem II and AZ Alkmaar in het Koning Willem II Stadion on April 12, 2024 in Tilburg, Nederland (Photo by Geert van Erven)

De oefenwedstrijd tussen Willem II en K.v.v. Quick Boys is definitief gestaakt vanwege code oranje. De regen en het onweer troffen ook Oisterwijk, waar de wedstrijd ongeveer een uur bezig was.

Willem II kwam in de 9e minuut op achterstand door een aanval van Quick Boys. Na ongeveer 44 minuten besloot de scheidsrechter de oefenwedstrijd te beëindigen vanwege het naderende onweer. De spelers werden naar de kleedkamers gestuurd en de wedstrijd werd officieel gestaakt.

Hevige regen- en onweersbuien

De Tricolores en de voetbalvereniging uit Katwijk aan Zee reisden af naar het Sportpark van V.V. Trinitas in Oisterwijk. De wedstrijd, oorspronkelijk gepland om 19.00 uur, werd al om 18.30 uur gestart. Dit besluit werd genomen na overleg met verschillende instanties, aangezien het KNMI waarschuwde voor hevige regen- en onweersbuien. Om 17.30 uur vond een laatste overleg plaats om te bepalen of de wedstrijd door kon gaan of helemaal afgelast moest worden.

LEES OOK:
Oefenwedstrijd Willem II tegen Quick Boys vervroegd door code oranje (omroeptilburg.nl)

Edita Saakian