Nardo Nagtzaam tekent opnieuw voor Tilburg Trappers

Met de komst van Nardo Nagtzaam heeft Bo Subr zijn succesvolle manschap van vorig seizoen opnieuw bij elkaar. Eerder al maakte Tilburg Trappers bekend dat, op Parker Bowles na, alle andere spelers van vorig seizoen opnieuw uitkomen in het Tilburgse geel-blauw. Nardo Nagtzaam is de laatste Nederlandse speler die bijgetekend heeft voor dit seizoen.

De eerste oefenwedstrijd van Tilburg Trappers in 2017 moest aanvaller Nagtzaam een enigszins dubbel gevoel gegeven hebben. In 2016 speelde hij nog voor tegenstander Moskitos Essen, nu was hij echter één van de spelers die de puck in het net van Gentgens’ team wist te werken en Trappers zo aan een 4-2 overwinning hielp.

De centrumaanvaller beschikt over veel ervaring. Zo speelde Nagtzaam niet alleen in Duitsland, maar ook al eerder in Amerika, Slovenië en Engeland. Afgelopen seizoen stond de 28-jarige Nijmegenaar hoog in de topscorerslijst. Samen met Parker Bowles en Danny Stempher tekende hij voor de meeste punten van de Trappers’ selectie met een totaal van 17 goals en 51 assists.

Omroep Tilburg