Moeizame overwinningen voor Tilburg Trappers

Tilburg – De Tilburg Trappers behouden dankzij overwinningen van afgelopen weekend op EHC Timmendorfer Strand 06 en Saale Bulls Halle de eerste plaats in de Oberliga.

Op bezoek bij Timmendorfer Strand leek de ploeg van coach Bo Subr een makkelijke avond te hebben nadat het een voorsprong had van 0-3 via Ivy van den Heuvel, Jonne de Bonth en Danny Stempher. Echter wist de thuisploeg nog terug te komen tot 3-3. Alexei Loginov voorkwam schade voor de Trappers door in de 54e minuut de 3-4 en daarmee de winnende goal te maken.

Thuis tegen Saale Bulls Halle hadden de Trappers het alles behalve gemakkelijk. Vlak voor de rust namen de bezoekers zelfs de leiding. Vlak na de eerste pauze kon Halle op 0-2 komen, maar verzuimde dit.

Na 40 minuten wisten de Trappers via Alexei Loginov en Mickey Bastings de achterstand om te buigen in een voorsprong. Er waren nog kansen op 2-2 en 3-1, maar het bleef 2-1 en Trappers blijft daardoor koploper in de Oberliga met een net iets beter doelsaldo dan IceFighters Leipzig.