Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Ercument Metin nieuwe hoofdtrainer VV ZIGO

Tilburg – Ercument Metin wordt in het seizoen 2018/2019 hoofdtrainer van VV ZIGO, tot die tijd mag Cemal Yilmaz voor de ZIGO-selectie staan.

Na enkele gesprekken met het bestuur en vertegenwoordigers van de selectie is ZIGO tot de conclusie gekomen dat Ercument Metin de nieuwe aanwinst is voor de Tilburgse voetbalvereniging.

Metin is momenteel nog actief bij VCB waar hij eerder aangaf aan het eind van dit seizoen afscheid te nemen en toe was aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heeft de trainer gevonden bij VV ZIGO.

Metin zal per 1 augustus 2018 aan de slag gaan bij de voetbalvereniging uit Tilburg-Noord. Tot die tijd zal trainer Cemal Yilmaz de selectie gaan leiden.

Cemal Yilmaz heeft dus eerst een andere klus alvorens hij aan de slag gaat bij SVSSS. Na gesprekken met diverse kandidaten is uiteindelijk de keus op Yilmaz gevallen.

Hij zal vanaf 1 januari 2018 tot het eind van dit seizoen, samen met assistent-coach Johan Coehorst, de ZIGO-selectie gaan leiden.

ZIGO komt uit in de derde klasse B, eveneens de klasse waarin SVSSS uitkomt. De twee ploegen staan op zondag 25 februari 2018 in Udenhout tegenover elkaar, een interessante wedstrijd voor de interim-trainer.

(Bron: 013Voetbal.nl)

Omroep Tilburg