Eerste Brabantse FIFA kampioenschap in Tilburg

Tilburg – Euroscoop Tilburg is de finalelocatie van de Brabantse FIFA kampioenschappen. Zaterdag 12 mei zal er in de bioscoop gespeeld worden om de felbegeerde titel.

“De wens van veel spelers om te gamen in een bioscoopzaal wordt nu werkelijkheid. We zijn erg blij dat dit onze finalelocatie is”, aldus organisator Pro Players.

Verschillende spelers, onder wie de bekende e-sporter Ali Riza Aygün, nemen het dan tegen elkaar op om uit te maken wie de beste FIFA speler van Brabant is.

De online gamingwereld heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een echte topsport. Het wordt met de dag populairder. Er is veel concurrentie en er wordt op topniveau gespeeld. Hoog tijd dus voor de allereerste Brabantse FIFA Kampioenschappen!

Brabantse Eredivisieclubs kijken actief mee, dus het is de kans voor het nieuwe talent om zich te melden aan het front en de toppers van hun troon af te stoten. Er zijn verschillende prijzen te winnen waaronder een voetbalreis naar Liverpool. Meer informatie kun je vinden op www.kampioenvanbrabant.nl

Omroep Tilburg