Dames Volley Tilburg winnen met 4-0

Bennekom – Op bezoek bij Volleybalvereniging Scylla uit Bennekom hebben de dames van Volley Tilburg een 4-0 overwinning in sets geboekt. De overwinning voor Tilburg was meer dan welkom, zeker na twee nederlagen op rij in de wedstrijden daarvoor.

Drie jaar geleden wisten de dames van Tilburg bij Scylla het kampioenschap in de tweede divisie te pakken, maar nu werd de thuisploeg makkelijk aan de kant gezet door de Tilburgse volleyballers.

In het begin moesten de Tilburgers nog wennen aan de opstelling, maar raakten daaraan gewend en wisten de eerste set naar zich toe te trekken. Ook de tweede set werd gepakt.

De derde set was een stuk lastiger voor Tilburg, maar ze wisten de set uiteindelijk naar zich toe te trekken. Ook de vierde set werd gewonnen door Tilburg waarmee de eindstand werd gebracht op 4-0.