Dames Volley Tilburg herpakken zich tegen Ledub

Tilburg – Na de nederlaag in de vorige speelronde van de competitie wisten de dames van Volley Tilburg zich afgelopen weekend te herpakken met een 4-0 winst op Ledub uit Budel.

Tilburg kwam in de eerste set, mede door hard werken, op voorsprong. Deze voorsprong kwam tot het einde van de eerste set niet in gevaar. De dames trokken de eerste set met 25-21 naar zich toe.

In de tweede set wist Tilburg een voorsprong van 19-11 te pakken. Uiteindelijk werd deze tweede set met 25-18 gewonnen.

In de derde set was Ledub sterker dan in de vorige sets. Mede door twee time-outs wisten de dames van Volley Tilburg zich te herpakken en de set met 25-20 naar zich toe te trekken.

Ook in de laatste set gaf de thuisploeg zich niet zomaar gewonnen en werd er door beide teams hard gestreden. Uiteindelijk juichte Tilburg als laatste toen het de set met 25-23 wist te winnen en daarmee de wedstrijd in het slot gooide: 4-0.