Dames Volley Tilburg aan kop

Tilburg – Afgelopen weekend wisten de dames van Volley Tilburg met 4-0 in sets te winnen van IMS/Voltena. Door deze overwinning gaan de dames momenteel aan kop in de eerste divisie B.

De eerste set werd met 25-22 gewonnen. Mede dankzij aanvallend spel via de buitenkant wisten de Tilburgsen in de eindfase de eerste set naar zich toe te trekken. Ook de tweede set werd gewonnen door de thuisploeg. Ditmaal met een stand van 25-20.

In de derde set waren de bezoekers de betere partij en stonden zij op een gegeven moment voor met 20-24. Deze stand schudde de dames van Volley Tilburg wakker en uiteindelijk trok Tilburg de set naar zich toe: 27-25.

Uiteindelijk sleepten de Tilburgsen het bonuspunt in de wacht, waarmee de eindstand 4-0 werd.