Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Wie wordt dé Tilburgse Vrijwilliger of Vrijwilligersorganisatie van 2019?

Ken je een vrijwilliger uit Tilburg die het verdient om in het zonnetje te staan? Vind je hem of haar dus van onschatbare waarde voor de samenleving? Of ben je enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers? Of van een project of van een organisatie met vrijwilligers uit Tilburg?

Dan nodigt ContourdeTwern je van harte uit om ze voor te dragen voor één van de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg. Op de site vind je hiervoor de speciale formulieren.

Je voordracht kun je insturen tot en met 9 september. Uit alle inzendingen selecteert een kundige jury drie vrijwilligers en drie organisaties. Deze genomineerden staan dan op zaterdag 28 september in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout een keer hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of organisatie. Vrijdag 25 oktober weten we ten slotte wie de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van dit jaar in de wacht hebben gesleept.

Jongerenvrijwilligersprijs

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten, reiken ze ook dit jaar de Jongerenvrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 22 jaar komen vanzelf in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de twee andere categorieën bepaalt enkel de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar wordt.

Meer informatie?

Kijk op de site. Of neem contact op met Susan van Schijndel, telefoon 013 583 99 99 of mail. Zij is adviseur Vrijwilligerswerk.

Kees-Luc Simons